Országgyűlési választás

2022.01.27. 19:11

Hivatalossá vált a Fidesz jelöltjeinek listája

Tolna megyében mindhárom választókerületben a jelenlegi parlamenti képviselőket indítják.

TN

Április 3-án tartják az országgyűlési választást, melyen a Fidesz a jelenlegi képviselőit indítja Tolna megyében. (illusztráció, MW)

Fotó: Ádám János

Döntött a Fidesz országos választmánya arról, kiket indít egyéniben a 2022-es országgyűlési választásokon. A szerdán nyilvánosságra hozott dokumentum szerint Tolna megye 1-es számú választókerületében Horváth Istvánt, a 2. számúban Potápi Árpád János államtitkárt, a 3-asban pedig Süli János minisztert indítja a párt képviselőjelöltként - ez azt jelenti, mindhármukat újraindítják az április 3-i referendumon. Horváth István az ötödik, Potápi Árpád János a hetedik, míg Süli János a második egyéni ciklusára készülhet. Megnéztük képviselőink Facebook-oldalát, hogyan reagáltak a bejelentésre.

Horváth István: Köszönöm a megtisztelő bizalmat! A Fidesz Országos Választmánya szerdai ülésén egyhangúlag megerősítette a szekszárdi választókerület Fidesz-csoportjainak javaslatát, mely szerint személyemet jelölik országgyűlési képviselőjelöltjének Tolna megye 1. számú választókerületében️. Megtisztelő feladat számomra szolgálni az itt élő embereket. Április 3-án, együtt újra sikerülni fog️! Hajrá Tolna 01!

Horváth István (Beküldött kép)

Potápi Árpád János: A Fidesz Országos Választmányának döntése értelmében újra pártszövetségünk jelöltjeként indulhatok az április 3-i országgyűlési választásokon Tolna megye 2. számú választókörzetében. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy újra a térség országgyűlési képviselőjelöltje lehetek! Hajrá, Tolna 2! Hajrá, magyarok!

Porápi Árpád János (Beküldött fotó)

Süli János: ️Ismét elnyertem a pártszövetség bizalmát! A Fidesz-KDNP országos választmánya döntött az április 3-i országgyűlési választások egyéni képviselőjelöltjeiről. A feladatot büszkén vállalom és ismét elindulok Paks és térsége képviseletéért. Hiszem, hogy Tolna megyének is előre kell mennie és nem hátra! Továbbra is azért fogok küzdeni, hogy ez így legyen.

Süli János (Beküldött kép)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában