Bizottsági ülések

2022.01.27. 18:10

Javaslatokat tesznek a hétfői közgyűlés asztalára

A Szekszárd város közgyűlésének jövő hétfőre összehívott ülését megelőzően a bizottságok tárgyalják a szakterületüket érintő napirendi pontokat.

Sz. L.

Jövő hétfőn tartja januári ülését Szekszárd város képviselő testülete. (Fotó: Makovics Kornél)

Csütörtökön a Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági Bizottság, valamint az Oktatás, Sport és Ifjúsági Bizottság tanácskozott. Előbbi egy pályázat kiírását javasolja a közgyűlésnek. Február végén ugyanis lejár az Egészségügyi Gondnokság vezetőjének megbízása, s a munkakört pályázat útján javasolják betölteni. Az ülésen elfogadták két fogorvos rendelési idejének meghosszabbítsát, s tárgyaltak az ápolók díjazásáról is.

Az Oktatás, Sport és Ifjúsági Bizottság ülésén a Tolnai Tájak Íjász Egyesület területhasználati kérelméről tárgyaltak hosszasan. Az íjászoknak, mint azt a TEOL.hu portálon is megírtuk, labdarúgópályák építése miatt új helyre kell költözni, s ott még ki kell alakítani az edzéseikhez, versenyeikhez a lőteret. A bizottság javasolja, ehhez ez egyesület keresse fel az önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában