Szilveszter

2022.01.02. 18:00

Koncertekkel léptek át az új esztendőbe Pakson

Szilveszter éjjel a Csengey Dénes Kulturális Központ parkolójában búcsúztatták az óévet és köszöntötték a 2022-es esztendőt a paksiak.

TN

Tűzzsonglőrök látványos produkciójának is tapsolhattak a nézők. (Fotó: Molnár Gyula)

A program 18 órától kölyökszilveszterrel indult, 21.30-tól pedig Zenevonat címmel adtak koncertet az LGT sztárjai. Ezt követően 23 órától tűzzsonglőrök látványos műsorának tapsolhattak a nézők, majd a „Harc a malacért” játék eredményhirdetése következett, az óév utolsó perceiben pedig lézershow fokozta a hangulatot.

Éjfélkor a Himnusz hangjai köszöntötték az újévet, ez után Szabó Péter polgármester mondott ünnepi köszöntőt. Éjjel fél 1-től a mindig felejthetetlen hangulatot varázsoló Boban Markovic Orchestra koncertjével zárult a paksi program. A rendezvény teljes időtartama alatt gasztroudvar várta az ünneplőket, ahol a helyi termelők kínálták finom portékáikat.

Szilveszteri futás TolnánA TOVÁBB Szabadidős Társaság rendez immár lassan két évtizede szilveszteri futást a tolnai sportpályán. A 2020-as pandémiás kényszerszünet után 2021-ben ismét megtartották az eseményt. Klem Zsolt, a helyi gimnázium testnevelő tanára által vezényelt vidám társas bemelegítés után 2021 méteres táv várt az indulókra, akik gyönyörű, tavaszias időben futhattak, kocoghattak, sétálhattak. A legidősebb távteljesítő 88 éves volt, de akadt babakocsis résztvevő is. A szilveszteri futók szaloncukrot kaptak, a folyadékveszteséget teával és forralt borral pótolhatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában