Sportos program

2022.01.01. 09:01

„Malackergető” futóversennyel zárták az évet

Több, mint 130-an húztak futócipőt az év utolsó napján tartott sportos programon Bonyhádon.

Vizin Balázs

Fotó: Makovics Kornél

A hagyományos „malackergető” futóversenynek ezúttal a 2021-ben átadott, megújult sportpálya adott otthont, ahol a fiatalok és az örökifjak két táv közül választhattak: 400, vagy 2022 méter. Az első, egy pályakört magába foglaló távon közel 30-an álltak rajthoz, míg a város utóbbi időben elkészült fejlesztéseit – rendezvénytér, sportcsarnok, Perczel-kúria – is érintő szakaszt több mint 100-an teljesítették. 

Köztük Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője is, aki a befutót követően úgy nyilatkozott: az elmúlt időszakban és a most záruló évben is jelentős fejlesztések értek célba Bonyhádon. Hozzátette, 2022-ben is bőven lesz feladat, amit a város vezetésével karöltve szeretnének megvalósítani az itt  élők javát szolgálva. 

– Örülök, hogy ismét egy jó programmal zárhattuk az évet, köszönöm valamennyi szervező munkáját, egészségben és sikerekben bővelkedő új esztendőt kívánok mindenkinek! – mondta Filóné Ferencz Ibolya polgármester a rendezvény zárásaként tartott tombolasorsolás után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában