Celebfigyelő

2022.01.23. 12:12

Mutatjuk, mit osztottak a héten megyénk hírességei a közösségi médiában

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A magyarkeszi Török Lívia, a TV2 Exatlon Hungary című, nagy sikerű extrémsport vetélkedőjének korábbi játékosa köztudottan az egészséges életmód és a rendszeres sportolás híve, sőt, nagykövete. Ebbe az életstílusba tökéletesen illeszkedik e heti két, motivációs posztja...

Az alábbiban hasznos tippeket is megoszt követőivel az eredményes edzéshez.

Azt már megszokhattuk, hogy a mindig elragadó Köllő Babettről gyönyörű fotók készülnek, most viszont az is kiderült, hogy a vásznon megkomponálva is csodásan fest a bonyhádi származású színésznő.

A dombóvári származású olimpikon úszónk, Halmai Petra „télből nyárba” hatású, elképesztően szexi képekkel lepte meg rajongóit. (A további két kép megtekintéséért a fehér, jobbra mutató nyílra kattintson!)

Folytatódott a Tolna megyei ízutazás, ezen a héten Gyönkről jelentkezett a Gasztromegye. A szokásos időben, pénteken este 7 órakor közzétett videóhoz mi csupán egy kedvcsináló posztot mutatunk, IDE kattintva azonban megtekinthető a 30. epizód teljes egészében. Remek receptek, kiváló hangulat, és az is kiderül, mi lett a mézeskalácstemplom sorsa...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában