Hőgyész

2022.01.27. 17:00

Szorgos kezek dolgoznak a faluban

Brunner Mónika

Máté Szabolcs, Hőgyész polgármestere közösségi oldalán számolt be a település legfrissebb történéseiről. Ismertette, hogy az önkormányzat eddig körülbelül hetven köbméter szoicális tűzifát szállított ki. Ezzel a hozzájuk beérkezett igények mintegy felét tudták teljesíteni, de folytatják a kiszállítást. Arról is tájékoztatott, hogy az időjárás behatárolta az elvégezhető kültéri munkálatokat, ám sor kerülhetett a település parkjainak, közterületeinek megtisztítására, a sövények, elöregedett tuják visszavágására, bokrok alatti terület kitakarítására, fenyők elszáradt alsó ágainak levágására. 

– Bízunk benne, hogy a tavasszal a növények meghálálják a gondos ápolást, és senki nem nézi a területet szemétlerakóhelynek – közölte Máté Szabolcs polgármester. Hozzátette azt is, hogy a Pénzügyi és Általános Bizottság elnöke és az alpolgármester január huszonötödikén, kedden délután négy órától fogadóórát tart az önkormányzati hivatal emeletén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában