Települési Oltási Akciónapok

2022.01.05. 15:29

Tamásiban is várják az oltakozókat!

Januárban Tolna megyében is Települési Oltási Akciónapokat tartanak, tekintettel a koronavírus-járvány negyedik hullámára és az omikron variáns magyarországi megjelenésére.

B. M.

Illusztráció: Vajda János / MW

Fotó: Vajda János

Az akciónapok lebonyolításában megyénkben a kórházi oltópontok, a felnőtt és vegyes háziorvosi praxisok, valamint a járásközponti oltópontok vesznek részt, utóbbiak közé tartozik a Tamási Rendelőintézet is. Tamásiban dr. Szatmári László, dr. Tímár Tibor, dr. Dobroviczky Imelda és dr. Csendes Lajos fogadják az oltandókat. 

A kórházi és járásközponti oltópontokon Moderna-, Janssen-, Sinopharm-, illetve Pfizer-vakcinákat alkalmaznak. Az akciónapok keretében első, ismétlő második, illetve emlékeztető harmadik oltások felvételére lesz lehetőség. A tizenkét év feletti, oltást felvenni kívánók az oltópontokon és a háziorvosi praxisokban előzetes elektronikus regisztráció és időpontfoglalás nélkül is felvehetik az oltást a megadott időpontokban. A kórházi és járásközponti oltópontokon erre január hatodikától, a háziorvosi praxisokban pedig január hetedikétől van lehetőségük. 


Tamási önkormányzata honlapján azt is közzétette, hogy a háziorvosok januárban legalább egy alkalommal saját praxisukban fogadják az oltást felvenni szándékozókat. 


A praxis és a hozzá csatolt települések oltásának időpontjáról a lakosság részletes tájékoztatást kap. Ahol helyben nem lesz oltás, a jelentkezők helyszínre szállításáról a települési önkormányzat gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában