Ajánlóívek

2022.02.12. 09:54

A bonyhádi-dombóvári térségben is elkezdődött az aláírásgyűjtés

Potápi Árpád János, a FIDESZ-KDNP Tolna megyei 2. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is átvette az ajánlóíveket szombaton reggel a dombóvári választási irodában.

Vizin Balázs

Potápi Árpád János (A szerző felvétele)

A pártszövetség jelenleg is regnáló képviselője, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára elmondta, 250 darab ívet vett át. A kollégáival karöltve rögtön neki is láttak a munkának: az aláírások gyűjtésének. Hozzátette, a két város, azaz Dombóvár és Bonyhád lakosságára támaszkodnak a jelöltségéhez szükséges 500 aláírás összegyűjtésénél. Reményei szerint szombaton délutánig, vasárnap délelőttig már rendelkezésre fog állni a szükséges darabszám. A kitöltött íveket hétfőn reggel 8 órakor adja le a dombóvári választási irodában.

– Előre is köszönöm a támogatásokat, a kollégáimnak és az őket segítő aktivistáknak a megfeszített munkát – fogalmazott Potápi Árpád János.

Potápi Árpád János az ajánlóívekkel (A szerző felvétele)

Ugyancsak az ajánlóívek felvételéről posztolt közösségi oldalán Süli János miniszter. A paksi-tamási térség országgyűlési képviselője azt írta: „Ha úgy gondolják, hogy megfelelő módon képviselem az önök és Tolna megye érdekeit, támogassanak aláírásukkal, ajánljanak képviselőnek!” A FIDESZ-KNDP Tolna megyei 3. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje közösségi oldalán azt is feltüntette, támogatói hol és mikor tehetik meg mindezt.

Süli János is felvette az ajánlóíveket (Forrás: Facebook/Süli János)

Horváth István, a kormányzó pártszövetség Tolna megye 1. számú választókerületének regnáló országgyűlési képviselőjelöltje a szekszárdi városházáról jelentkezett posztjával, amelyben azt írta: „Reggel 8 órakor felvettem az aláíróíveket a választási irodában. Megkezdjük a támogató aláírások gyűjtését. Kérem, támogasson Ön is aláírásával! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

Horváth István Szekszárdon vette fel az ajánlóíveket (Forrás: Facebook/Horváth István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában