Vasúti közlekedés

2022.02.14. 16:00

Éjszakánként javítják a pályát Szekszárd és Bátaszék között

20210322 Nyíregyháza fotó: Sipeki Péter SP Kelet-Magyarország Egy fát döntött ki a szél a sinekre és a felette húzódó magasfeszültségű vezetékre a sóstói megálló közelében. A nyíregyházi katasztrófavédelem munkatársa eltávolították a fát a sinekről.

Fotó: Sipeki Péter

A MÁV tájékoztatása szerint a Szekszárd–Bátaszék vonalszakaszon és állomásain előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a pálya állapotának fenntartása, valamint a menetrend szerinti közlekedés javítása érdekében. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére.

Szekszárd és Decs között február 14-én és 15-én 20 órától hajnali 4-ig, Decs és Bátaszék között pedig február 16-án, 17-én és 18-án éjszakánként, 20 órától hajnali 4-ig kell munkavégzésre számítani. A lakott területeken általában 10-20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában