Pályázatok

2022.02.06. 10:38

Idén is számítanak a JETA-ra és a BM-re Tolnán

Idén is pályázik a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványhoz (JETA) a tolnai önkormányzat.

S. K.

A képviselők úgy döntöttek, hogy a város a Pajta tér–Lehel utcai közvilágítás fejlesztésére, illetve a gimnázium udvarának infrastrukturális fejlesztésére nyújtson be pályázatot.

A közvilágítás fejlesztése esetében 100 százalékos a támogatás, azaz a bruttó 2.514.600 forintos beruházást teljes egészében fedezné egy sikeres pályázat. 

A gimnázium udvarának fejlesztésére 85 százalékos a támogatás. A beruházás költsége bruttó kb. 12,3 millió forint. Ebből mintegy 10,5 millió forint lenne a JETA-támogatás, az önerő 1,85 millió forint. 

A Belügyminisztériumhoz (BM) is nyújt be pályázatot a város, mégpedig a Selyem óvoda felújítására. A maximálisan igényelhető támogatási összeg 40 millió forint. A beruházás költsége bruttó mintegy 60,5 millió forint lenne. A remélt pályázati támogatás 40 millió forint, az önerő 20,5 millió forint. A támogatás elnyerése esetén a beruházást jövő év végéig kellene befejezni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában