Pályázatok

2022.02.24. 15:30

Keresik a lehetőségeket, hogy Regöly tovább épülhessen

Kelemen Csaba polgármester lapunknak elmondta, hogy az idei évben milyen pályázatok beadását tervezi Regöly önkormányzata.

Brunner M.

– Tekintettel a folyamatban lévő nagy pályázatainkra, az idei évben a szokásosnál kicsit kevesebbet tervezünk beadni. A beadott pályázatok esetében is inkább kerüljük az építési jellegűeket, mivel az építőanyagoknál tapasztalható beszerzési nehézségek és árváltozások a pályázati rendszerben nem, vagy csak nehezen kezelhetők.

Ismételten benyújtjuk azonban a Magyar falu program keretében a korábban nem támogatott orvosi szolgálati lakás megújítására szolgálót. Reményeink szerint a megújítás következtében háziorvosunk méltóbb és komfortosabb körülmények között tud majd élni – mondta el lapunknak a polgármester.

Emellett több kisebb léptékű, de Regöly életében fontos Magyar falu programos pályázattal próbálkoznak. Ezenkívül pályáznak a Belügyminisztériumnál járdafelújításra is. Folyamatosan keresik a fejlesztési lehetőségeket annak érdekében, hogy Regöly tovább épülhessen. Brunner M. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában