Sajtótájékoztató Dombóváron

2022.02.11. 15:05

Potápi Árpád János: a jelenlegi kormány megbecsüli az időseket

Vizin Balázs

Potápi Árpád János tartott sajtótájékoztatót Dombóváron Fotó: V. B.

– A Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat, hiszen ők is részt vettek hazánk felépítésében. Éppen ezért a kormány tavaly döntött arról, hogy nemcsak a 80 ezer forintos nyugdíjprémium, de a 13. havi nyugdíj visszavezetése is megvalósul – jelentette ki a témában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Dombóváron Potápi Árpád János. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a bonyhádi-dombóvári térség országgyűlési képviselője emlékeztetett: „Márki-Zay Péter, a baloldal választott vezetője számtalan alkalommal támadta a 13. havi nyugdíj visszaadását, sőt böszmeségnek nevezte azt!” 

– A baloldal visszahozná a múltat, és újra eltörölné a 13. havi nyugdíjat. Ebben segítené őket itt, ebben a körzetben is a helyi jelöltjük, aki ugyanúgy Gyurcsány Ferenc embere, mint Márki-Zay Péter – jelentette ki a kormánypárti politikus. Mint ismeretes, a pluszjuttatás nemcsak a nyugdíjasokra, hanem a nyugdíjszerű ellátásra jogosultakra is vonatkozik. A nyugdíj postai kézbesítése február 9-én, banki utalása pedig február 11-én kezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában