Bűnmegelőzés

2022.03.07. 10:06

Leköszönt a Szőlő-Szem Mozgalom vezetősége, elismeréssel búcsúzott tőlük a rendőrség

Dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes tárgyjutalommal köszönte meg a szekszárdi Szőlő-Szem Mozgalom leköszönő vezetőinek a több éven át tartó lelkiismeretes és kitartó munkát.

TEOL (Forrás: police.hu)

Dr. Marcsek Sándor ezredes (balról), Baloghné Gaál Zsófia és Császár János Fotó: police.hu

A Szőlő-Szem Mozgalom Civil Bűnmegelőzési Egyesület hosszú évek óta tevékenykedik a szekszárdi tanyák biztonsága érdekében. A mozgalom önkéntesei szabadidejükben járják a tolnai megyeszékhely külterületeit, óvják saját és a környék tanya tulajdonosainak értékeit – számolt be a police.hu hétfőn délelőtt.

Mint írják, az egyesület hosszú évek óta együttműködik a rendőrséggel is. Eddigi vezetőik, Baloghné Gaál Zsófia és Császár János más területen tevékenykednek tovább. A leköszönő vezetők munkáját emléktárgy adományozásával ismerte el a napokban dr. Marcsek Sándor, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője. A díjazottak méltatása során a közös munka és az együttműködés fontosságát hangsúlyozta dr. Marcsek Sándor, továbbá azt, hogy milyen fontos a Szőlő-Szem Mozgalomhoz hasonló civil szerveződések tevékenysége a bűnmegelőzés területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában