Programok

2022.03.13. 09:28

Megrendezik a Város Napját, sztárfellépő ad koncertet

A tervek szerint május 21-én rendezi meg a Város Napját Paks önkormányzata – jelentette be Szabó Péter polgármester.

TN

 A sajtótájékoztatón elhangzott, a nagyszabású rendezvény helyszíne, az elmúlt évi programhoz hasonlóan a Csengey Dénes Kulturális Központ környéke és a felújított Atom tér lesz – adta hírül a TelePaks. A Város Napja programjai már május 20-án délután elkezdődnek helyi, illetve paksi kötődésű együttesek fellépésével. 

A szombati nap a paksi civilek, együttesek felvonulásával kezdődik, amely az Építők útja és a Pollack Mihály utca kereszteződésétől a Kishegyi utca kereszteződéséig tart. Az Atom téren felállított színpadon a helyi együttesek, zenekarok 20–20 perces fellépési lehetőséggel élhetnek – tájékoztatott Szabó Péter. Sztárfellépő koncert is lesz május 21-én, de hogy ki lép majd színpadra, egyelőre meglepetés. 

A rendezvényen bemutatkozni kívánó helyi civil szervezetek, együttesek, cégek, intézmények részére az önkormányzat biztosít területet, sátrat, padokat, asztalokat. Ezt a halászléfőző verseny résztvevőihez hasonlóan kell igényelniük, amelyre április 8-ig jelentkezhetnek a paks.hu-ról letölthető jelentkezési lappal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában