Rekord idő alatt pótolták a tönkrement járművet

2022.03.01. 20:18

Új autó segíti a bátaszéki polgárőrök mindennapi munkáját

Schilli-Bárány Margit

Horváth István országgyűlési képviselő adta át az új autó slusszkulcsát Fotó: Makovics Kornél

Egy hete ment tönkre a Bátaszéki Polgárőr Egyesület autója, enélkül pedig a település és a környező öt község bejárása és ellenőrzése igen nehézkes. Farkas András, az egyesület elnöke elmondta, Horváth Istvánhoz, a térség országgyűlési képviselőjéhez fordultak segítségért, hogy valamilyen módon mihamarabb pótolni tudják a szervezet szolgálati autóját.

– Szívemen viselem a bátaszéki polgárőrök munkásságát, hiszen az ország egyik legkiemelkedőbb egyesületeként a legtöbb településen látnak el bűnmegelőzési feladatokat, segítik a gyerekek biztonságos közlekedését iskolába jövet-menet, és gondoskodnak a lakosság biztonságáról. A Belügyminisztériumhoz fordultam támogatásért, és rekord idő, mindössze egy hét leforgása alatt meg is érkezett az új terepjáró az egyesület részére – mondta lapunknak Horváth István.

Zsikó Zoltán, a Tolna megyei közgyűlés alelnöke hozzátette, közel száz polgárőr önkéntes munkáját segíti ez az új hibrid gépjármű. Balesetmentes közlekedést, hatékony munkavégzést kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában