Választás

2022.03.07. 18:10

Véglegesítette a szavazólapot a bizottság

Szepesi L.

A választási bizottság véglegesítette a szavazólapot (A szerző felvétele)

Hétfő délután Szekszárdon, a dr. Fekete Tamás elnökletével működő Tolna Megye 1. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság imprimálta, ellenőrzés után a bizottság tagjainak aláírásával hitelesítette, véglegesítette a szavazólapot.

Azt hogy a szekszárdi választókörzet országgyűlési képviselőjelöltjeinek neve milyen sorrendben kerüljön a szavazólapra egy korábbi bizottsági ülésükön sorsolással már eldöntötték. Eszerint a szavazólapon a következő lesz a sorrend: 1. Farkas László (MKKP), 2.  Kercsó Márton (Munkáspárt, ISZOM), 3. Hajdu Ferenc (MEMO), 4. Papp Tamás (Mi Hazánk), 5. Horváth István (FIDESZ-KDNP), 6. Dr. Harangozó Tamás (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd) országgyűlési képviselőjelöltje.

A bizottság tagjai által hitelesített szavazólap végleges, ha valaki netán visszalépne a hátralévő hetekben, akkor is ezt a szavazólapot kapják a választópolgárok április 3-án, csupán a visszalépő képviselőjelölt nevét húzzák át a listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában