Választás

2022.04.01. 16:21

Disznótorral kampányolt Szekszárdon az ISZOMM

Régi szokás szerint nem csak szavak, jelszavak, a képviselőjelölt programja mint szellemi táplálék szolgálja a kampány sikerét, hanem Szekszárdon egy disznótor is.

Sz. L.

Székely Sándor és Kercsó Márton (Fotó: Mártonfai D.)

Az ISZOMM, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom tartotta családias körülmények között sajtótájékoztatóját. Székely Sándor, a párt ma még egyetlen ország­gyűlési képviselője finom étkek készítése mellett mondta el programjukat.
 
Azzal kezdte, büszkék arra, hogy a Munkáspárttal közösen sikerült ötven jelöltet állítaniuk az országban, s köztük van a szekszárdi vállalkozó, Kercsó Márton is. Vallják, hogy az országban ők képviselik a politikai baloldalt, s szocializmust szeretnének, hogy aki nyolc órát dolgozik, tisztességesen meg tudjon élni belőle. Továbbá a 250 ezer forintos minimálbért, ötvenezer forintos családi pótlékot, 150 ezer forintos minimálnyugdíjat. 

A képviselőjelölt, Kercsó Márton programjában szerepel, hogy Szekszárdnak legyen újra uszodája, fontosnak tartja a közvilágítás javítását is, s hogy az M9-es út az eredeti terv szerint, Szekszárd mellett épüljön meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában