Húsvéti Milliók

2022.04.08. 18:10

Eddig még sosem nyert, most egyből duplázni tudott

Húsvéti Milliók nyereményjátékunk április 3-val véget ért. Játékunkban heti szinten nyerteseket hirdettünk azok között, akik az előző héten legalább 1 pontot szereztek, tehát egy napon jó választ adtak a nyerő cikkben található három kérdés mindegyikére.

Puskás A.

Jámborné Szabados Regina (Fotó: Makovics Kornél)

A játék során nem kötöttük ki, hogy egy játékos csak egyszer nyerhet, így történhetett meg, hogy hűséges megyei játékosunkat Jámborné Szabados Reginát két héten is nyertesként köszönthettük. Nyereménye a 3. és az 5. héten is nettó 100 000 forint. A szerencsés nyertes lapunknak elmondta, rendszeresen olvassa a teol.hu-t és a játék minden kérdésére válaszolt.

– Szeretek nyereményjátékokban részt venni, de eddig még sosem tudtam nyerni, úgyhogy nagyon meglepődtem, hogy most kétszer is sikerült – mondta Jámborné Szabados Regina. Kérdésünkre elmondta, a főnyeremény sorsolásában való részvételhez szükséges húsz pontot is összegyűjtötte.

A főnyeremény sorsolása még hátra van, megyénként nettó 1 000 000 forint pénznyeremény talál gazdára. A nyertesek nevét a nyereményjáték.teol.hu oldalon tesszük közzé. Játékosunknak szívből gratulálunk a nyereményéhez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában