Harminc éve a településekért

2022.04.13. 20:00

Hetedszer vehette át képviselői megbízását Potápi Árpád János

Ünnepélyes keretek között vette át szerdán Dombóváron az újabb négy évre szóló megbízólevelét Potápi Árpád János megválasztott országgyűlési képviselő.

Varga Szilvia

A megbízólevelét Dombóváron átvevő Potápi Árpád János immár hetedik ciklusát kezdi meg országgyűlési képviselőként (Fotó: Makovics Kornél)

Április 13-án adta át az újabb négy évre szóló megbízólevelét Potápi Árpád János országgyűlési képviselőnek Dr. Buda-Molnár Veronika Tolna Megyei 02. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság elnöke. Az eseményre meghívást kapott a választókerület mind az 58 településének polgármestere, Bonyhád és Dombóvár jegyzői, hivatalvezetői, rendőrkapitányai és a dombóvári képviselő-testület tagjai.  A rendezvényen a MMSZ Esterházy Miklós Technikum adott rövid műsort a beiktatási ceremónia alkalmából. 

AZ OEVB elnöke beszámolt a választást megelőző időszak munkájáról és eredményéről. A választókerületben Potápi Árpád Jánosnak újra bizalmat szavaztak a választók, a végeredmény alapján 24362 szavazattal. Ekkora arányban korábban még sosem kapott felhatalmazást a képviselő. Az április 3-án az urnához járuló választópolgárok 62,44 százaléka szavazott a Fidesz-KDNP jelöltjére. 

Potápi Árpád János 30 éve dolgozik a választókerület 58 településének boldogulása érdekében. Az ünnepségen szavai a köszönetről szóltak. Elmondta, hogy ekkora ünneplő közönség előtt még nem vette át korábban a megbízólevelét, amely igen megható volt számára. Pintér Szilád polgármester házigazdaként gratulált és sok sikert kívánt további munkájához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában