Köszöntés

2022.04.07. 10:39

Isten éltesse Ilonka néni!

Dombóvár várossá avatásának 52. évfordulóján 100. születésnapja alkalmából köszöntötte Rajczi Vendelnét, Ilonka nénit Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, valamint Pintér Szilárd polgármester.

V. Sz.

Az ünnepelt biztosan sokat tudna mesélni azokról az napokról, amikor az Apáczai szakközépiskola kultúrtermében Losonczi Pál, a Népköztársaság Elnöki Tanácsának elnöke jelenlétében a megyei első titkár átadta az oklevelet, a várossá nyilvánítás dokumentumát. Lehetnek szép emlékei, hiszen akkor volt 48 éves. Ilonka néni varrónőként dolgozott, egy ideig a dombóvári kesztyűgyárban is hozzájárult a termeléshez. 

 

Mindig nagyon kreatív volt, korábban járt kézimunkaszakkörbe, csodás asztalterítőket készített. Manapság már nem mozog olyan jól a keze, de horgolni még szokott, nagyon szereti a könyveket, és sokat is olvas. Egészsége nem kifogástalan, ennek ellenére nagyon jókedvű és mosolygós. Lányával él, férjét és vejét sajnos elveszítette. Két unokája, három dédunokája és egy ükunokája teszi szebbé a mindennapjait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában