Temetés

2022.04.25. 18:10

Örök nyugalomra helyezték a volt mőcsényi polgármestert

Krachun Elemér, Mőcsény nemrég elhunyt polgármestere és díszpolgára, hétfőn délután örök nyugalomra talált szeretett faluja földjében.

Szeri Árpád

20220425_Mőcsény_Temetés_Krachun Elemér Mőcsény polgármesterének temetése_Fotó:Mártonfai Dénes_Tolnai Népújság_MD_TN

 A végső tiszteletadás a községi temetőben zajlott le, római katolikus szertartás szerint, Kürtösi Krisztián bátaszéki plébános közreműködésével. Az önkormányzat megbízásából Horgász Dezső méltatta a község néhai vezetőjét, aki települése javára végzett tevékenységével példát mutatott és ki is jelölte a követendő irányt.

Az elhunytat családjának tagjai, hozzátartozói, közelebbi és távolabbi rokonai mellett barátai, ismerősei, munkatársai gyászolták. Kegyelettel fejet hajtott a ravatal előtt Potápi Árpád János államtitkár, országgyűlési képviselő, Zsalakóné dr. Studer Krisztina járási hivatalvezető és számos jelenlegi, illetve volt polgármester kolléga is.

Miután Mőcsény a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás (TETT) tagja, kifejezte tiszteletét dr. Kereki Ferenc, a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója is. A temetést gyászmise zárta a Szent Péter és Pál templomban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában