Jubileum

2022.05.20. 19:20

A város napját ünnepelték a dunaföldváriak

Díjátadó ünnepséggel és gálaesttel emlékezett meg pénteken Dunaföldvár várossá avatásának napjáról az önkormányzat, a vár szabadtéri színpadán.

Gazsó Rita

Fotó: Németh Zsolt

A város napján Horváth Zsolt polgármester ünnepi köszöntőjét követően többen az önkormányzat által adományozott elismeréseket vehettek át. Dunaföldvárért Emlékérmet kapott dr. Kuti István rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a város közbiztonságának szolgálatában végzett lelkiismeretes, magas színvonalú munkája elismeréseként, úgyszintén Dunaföldvárért Emlékérmet vehetett át Horváth Irén, lokálpatrióta, civil szervező, számos a várost érintő civil kezdeményezés elindítója. 

orrás: Nemeth Zsolt

Dunaföldvár Sportjáért kitüntetést ítéltek meg sikeres szakmai tevékenységéért és a gyermekekhez való példaértékű hozzáállásáért a Dunaföldvári Kajak-Kenu Egyesületnek, Dunaföldvár Gyermekeiért elismerést pedig négy évtizedes eredményekben gazdag pedagógusi pályafutása, példamutató szakmai munkája elismeréseként Fehérné Keserű Katalinnak, a Dunaföldvári Magyar László Gimnázium intézményvezetőjének. Rajtuk kívül a kézilabda utánpótlásban elért érdemeiért posztumusz Dunaföldvár Sportjáért kitüntetésben részesült néhai Kerekes Péter és szintén posztumusz Dunaföldvárért Emlékérmet ítéltek meg a néhai Molnár Tamás Istvánné Berke Éva Erzsébetnek, a rászorulókon történt folyamatos segítségnyújtásért és az általa megszervezett ötletes családi programok lebonyolításának elismeréseként. Az eseményen Dunaföldvár vezetősége hagyományosan köszöntötte a város nagyadózóit is. Az ünnepséget zenés-táncos kulturális műsor színesítette. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában