Parkolókártya

2022.05.13. 15:24

Csalás gyanúja miatt tett feljelentést a polgármester

Ács Rezső polgármester csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen csalás gyanúja miatt, közölte a polgármesteri kabinetiroda.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Két, az Éljen Szekszárd Egyesülethez és a baloldalhoz köthető korábbi bizottsági tag úgy vett fel a város valamennyi fizetőparkolójára érvényes parkolókártyát, hogy arra nem voltak jogosultak. Miután a 87.500 forint értékű kártyákhoz hozzájutottak, még az érte fizetett kedvezményes 8.000 forintos díjat is megpróbálták megtéríttetni az önkormányzattal, de ez már nem sikerült nekik. 

Ács Rezső polgármester az esetről értesülve azonnal vizsgálatot rendelt el. Ennek kapcsán felmerült, hogy több esetben aláírásokkal is visszaélhettek az elkövetők, így mások is érintettek lehetnek az ügyben. A polgármester a közélet tisztaságáért aggódva azonnal vizsgálatot rendelt el, majd a rendelkezésére álló információk alapján bűntető feljelentést tett a rendőrségen, hogy a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja ki a történteket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában