Tarka Marhafesztivál

2022.05.19. 12:20

Ez egy marha jó fotópályázat lesz

Elindult a jelentkezés a Tarka fotópályázatra. A megye egyik legjelentősebb fesztiváljának, az immár huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Tarka Marhafesztivál részeként harangozta be a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ a programelemet.

F. E.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pályázatra bárki jelentkezhet foglalkozástól, lakóhelytől és életkortól függetlenül. A pályázat témája a szarvasmarha és annak tenyésztése, így nem kizárólag a magyar tarkák örökíthetők meg. Ahogy a korábbi pályázatokra, úgy idén is a világ bármely pontjáról, bármilyen technikával készült képeket lehet küldeni valamennyi fajta szarvasmarháról. A beérkezési határidő július 8. 

Egy pályázó maximum tíz darab fekete-fehér vagy színes, digitális vagy digitalizált képet küldhet be e-mailben. Bővebb információt a pályázatról és a letölthető nevezési lapot a www.muvhazbonyhad.ewk.hu oldalon találhatják meg. A zsűri döntéséről július 29-ig kapnak értesítést a jelentkezők, a fotókból nyílt kiállítás augusztus 12–31-ig lesz megtekinthető a művelődési központban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában