Meglepetés

2022.05.23. 18:11

Gyereknapot, hálaadó misét tartottak az oviban

Gyermeknapot tartottak a múlt szerdán a szekszárdi Szent Rita katolikus óvodában.

M. I.

Meglepetésvendég érkezett a gyerekekhez a Szent Rita katolikus oviban (Fotó: Makovics K.)

Bognár Cecil Róbertné tagintézményvezető elmondta, mind a három csoport, vagyis 66 kisgyermek egyszerre ünnepelt a nevelőikkel együtt az óvoda udvarán. Szerencsére az időjárás nagyon kedvező volt, így a kicsik zenés tornával kezdték a közös foglalkozást, majd a homokba elrejtett csokikat, mint kincseket keresték meg és gyűjtötték be. 

Ügyességi feladatokkal folytatódott a program, egyensúlyoztak, karikákat ugráltak át, célba dobáltak, majd délelőtt, még jóval ebéd előtt meglepetésvendég érkezett az óvodába, egy bohóc, aki megtanította a kicsiket többek között szappanbuborékokat fújni. Az ebédet a gyerekek – a fagyival együtt – az udvaron fogyasztották el. 

Bognár Cecil Róbertné elmondta, május 19-én az intézményükben évzáró misét tartott Gábor atya. Minden évben ezen a napon a névadónak, Szent Ritának a tiszteletére hálaadó misét tartanak. A nagycsoportosok ballagása május 27-én, délután, fél ötkor kezdődik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában