Sajtótájékoztató

2022.06.22. 19:10

A KDNP szekszárdi szervezete nyitott arra, hogy bővüljön a tagsága

Sajtónyilvános bejelentésre hívta az újságírókat tegnap délután, Máté István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szekszárdi szervezetének elnöke. Mint mondta, szeretné jelezni a szekszárdiak felé, hogy nyitottak arra, hogy minél többen csatlakozzanak hozzájuk azok közül, akik konzervatív szemléletű, nemzeti érzelmű emberek és szeretnének is tenni a városért.

M. I.

A KDNP szekszárdi szervezetének meghatározó tagjai a civil életben is megbecsült emberek (Kép: Makovics)

Sosem voltunk egy hangoskodó párt, de szeretnénk hangot adni magunkról, mondta az elnök. Aktív szervezetről van szó, egy folyamatosan bővülő pártról. Az utóbbi években a dolgok nem mindig jó irányban indultak el a város politikai életében, sajnos sok uniós forrást, pályázatot nem sikerült megvalósítani, mondta Máté István. 

Lokálpatrióta szervezet a KDNP szekszárdi csoportja, ezért hívják azokat, akik úgy gondolják tudnának mit tenni a városért, és szeretnének ott lenni, ahol a dolgok történnek, akkor csatlakozzanak a városi szervezethez. Hamarosan elkészül a KDNP szekszárdi szervezetének honlapja is, azon keresztül is lehet jelentkezni, de akár személyesen vagy telefonos megkeresés útján is.

A jelmondatuk: Isten, haza, család, kiegészül azzal, hogy: Szekszárd. A szekszárdi szervezet tagjai kéthavonta tartanak összejövetelt, az Arany János utcai irodájukban, de ha rendkívüli a helyzet, akkor soron kívül is üléseznek, mondta az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában