Előadás

2022.06.05. 09:23

Vastapsot kapott Pál Feri atya

Figyelem, figyelmesség és odafigyelés. Tisztelet és megbecsülés. Törődés és gondoskodás. A másik emberszámba vétele. Erre a négy pontra építette fel a helyi művelődési házban tartott rendkívül élvezetes és nagy sikerű teveli előadását Pál Feri atya. A római katolikus papból lett mentálhigiénés szakember és motivációs előadó a boldog életről beszélt a dugig telt faluházban.

R. G.

Pál Feri atya. A szerző felvétele.

Az egykori válogatott atléta azt üzente, minden élethelyzetben embernek kell maradnunk, mert nincs az a cél, nincs az az álom, amelynek eléréséhez a másik embert eszközként kellene használni. 

– Legyen bármilyen nehéz is egy adott élethelyzet, akkor vagyunk jól, ha emberszámba vesznek minket. Emberszámba venni a másikat igazi mestermunka. Nektek való! – fogalmazta meg az üzenetét rendszeres vastaps kíséretében. 

A példabeszédekkel, valós történetekkel megtűzdelt előadás után – amely a Teveli Fiatalok Egyesülete és a község önkormányzatának közös szervezésében valósult meg – a szakember saját könyveit is dedikálta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában