Bicikli

2022.07.28. 09:30

A Rotary Club átadta a harmadik kerékpáros szervizpontot

Júniustól már kettő helyen is segítik azokat a kerékpárosokat, akiknek menet közben akad gondjuk drótszamarukkal.

S. B. M.

Mindezen túl, a Rotary Club Szekszárd kedden kora este átadta a harmadik, saját gyártású szervizpontját a köznek a megyeszékhely déli részén, a szőlőhegyi körforgalomnál. Jelenleg itt ér véget a kiépített kerékpárút, ahol egyben egy kis pihenőhelyet is találunk.

Scherdán János elnök elmondta, a város vezetőségével egyeztetve jelölték ki a harmadik szervizpont telepítésének helyét. 

 

– Az előző kettőnek is nagy sikere van, úgy tűnik, nagyon szeretik az arra járók, mert örömmel használják. Aminek külön örülünk, hogy még egyiket sem rongálták meg, nem firkálták össze és nem loptak el belőle semmit – mondta a Rotary Club elnöke. Az egyesület összesen négy szerelőállomást gyártatott le. A negyedik helyét még nem jelölték ki, ugyanis a város vezetőségével folyamatosan egyeztetnek a lehetőségekről. 

Az elhelyezése attól is függ, hogy a Sió mentén hogy alakul a kerékpárút építése. Felmerült, hogy az Újvárosból kivezető szakaszon kapjon helyet, de az is felmerült, hogy Medinára vagy Kölesdre kerül a szervizpont. A fejlesztések folyamatosak, ezért még nincs végeleges döntés, hol segíti majd a bringásokat a negyedik szerelő állomás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában