Programok

2022.07.26. 17:10

Kozsó koncertjére benépesült a megújult dunaszentgyörgyi nagy játszótér

Családi délutánt szerveztek kicsiknek és nagyoknak szombaton a megújult dunaszentgyörgyi nagy játszótéren.

B. D. M.

Kozsó adott koncertet. Fotó: Csapó Csemetékért Egyesület

A családi délutánon 14 órától ingyenes programokkal – légvárral, arcfestéssel, hennával, csillám tetoválással, lufi hajtogatással, hajfonással, kézműves foglalkozással és lovaskocsikázással – várták az érdeklődőket. A szintén ingyenes desszertasztal különféle, házi készítésű finomságokkal – kürtőskaláccsal, pogácsával, süteményekkel, üdítőkkel – csábította a gyermekeket.

A hőség – melyet párakapukkal igyekeztek enyhíteni – ellenére a programokra sokan érkeztek, nemcsak helyből, de a környező településekről is. 

A legkisebbek szórakoztatásáról Micike bohóc és Minnie egér egy-egy órás műsora gondoskodott. Este Ámokfutók (Kozsó) koncerten vehettek részt az érdeklődők, majd a tombolasorsolás után késő estig tartó szórakozás vette kezdetét.

A Csapó Csemetékért Egyesület elnöke, Nagyné Lépő Lejla és Szabó-Horváth Anita által szervezett  esemény létrejöttét széleskörű összefogás tette lehetővé.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában