Forgalomkorlátozás

2022.07.15. 16:45

Koncert miatt változik a rend

Komolyzenei koncertestet tartanak július 16-án Pakson, a Szent István téren, az Erzsébet Nagy Szálloda előtt, amelynek sztárvendége Pitti Katalin operaénekes lesz.

Gazsó Rita

A paksi önkormányzat arra figyelmeztetett, hogy program miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az óvárosban: 10 órától parkolási tilalom lép életbe a Kossuth Lajos utcai kereszteződés és a Deák-ház közötti útszakasz mindkét oldalán, 17 órától a Szent István tér Kossuth utca és Deák-ház közötti útszakaszát zárják le teljes egészében a komolyzenei koncert 22 óra 40 perckor várható befejezéséig. 

Ezen a napon a Paksi Közlekedési Kft. is megváltoztatja a helyijáratok menetrendjét, 17 és 23 óra között, a tér lezárása miatt módosított útvonalon közlekednek az autóbuszok. Az 1-es vonalon indított járatok a lezárás ideje alatt egyik irányban sem érintik a Táncsics utca, orvosi rendelő, Dózsa György út 32. valamint a Szent István tér és Anna utca elnevezésű megállóhelyeket. 

A 3-as vonalon indított buszok is a 6-os úton közlekedve közelítik meg a Malom-hegyet. Ugyanezen a vonalon, de az Öreghegy utca végállomásról induló járatok a hidegvölgyi városrészt érintik, majd a 6-os számú főúton érkeznek az autóbusz állomásra, ezek a járatok sem érintik a városközpont megállóhelyeit a lezárás idején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában