Látogatás

2022.07.01. 17:07

Megbizonyosodtak arról, hogy a tároló nagyon biztonságos

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. bemutatótermét és a tárolót kereste fel nemrég a Kismányoki Nyugdíjas Klub.

Sz. Á.

Beküldött kép.

A Pap Gézáné elnök vezette tizennyolc tagú csapat délelőtt érkezett a helyszínre, azaz Bátaapátiba. A vendégeket hivatalában fogadta Krachun Szilárd, a község polgármestere. 
A település vezetője részletes és szakszerű tájékoztatást adott a hulladéktároló kialakításáról, ezzel összefüggésben a község életéről, mindennapjairól. 

Ezt követően a klub tagjai az RHK Kft. bemutató termében megismerkedtek a cég tevékenységével, majd megtekintették magát a hulladéktárolót. Mindkét helyszínen Herger Andrea kommunikációs munkatárs közreműködött, kalauzolta a csoportot. 

A helyi Naspolya Panzióban elfogyasztott közös ebéd után a kismányoki küldöttség megtekintette a bátaapáti evangélikus templomot, valamint a tájházat. 

A kirándulás végén a nyugdíjasok értékelése szerint nemcsak szép, de nagyon hasznos napot töltöttek Bátaapátiban. A látottak alapján egyöntetűen kijelentették: ismételten megbizonyosodtak a tároló tökéletesen biztonságos mivoltáról.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában