Falunap

2022.07.31. 09:30

Sztárokkal ünnepeltek Pincehelyen

Sokan látogattak el szombaton a Pincehelyi Sporttelepre, a kétnapos Pincehelyi Falunap zárónapjára, amely Piringer József polgármester köszöntőjével vette hivatalosan kezdetét délután.

Brunner Mónika

A pincehelyi falunapon sztárok szórakoztatták a közönséget (Fotó: Kiss Albert)

A polgármester beszédében külön köszöntötte testvértelepülésük, a szlovákiai Perbete község polgármesterét, Zsitva Norbertet, képviselőit, fellépőit és a hozzájuk érkezett delegációt. Köszöntötte a környékbeli települések megjelent polgármestereit, polgármester asszonyait, a pincehelyi képviselő testület tagjait. 

– Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt évek viszonyai után az idén megpróbálkozhattunk a korábbi méretű falunap megszervezésével. Az önkormányzat dolgozói és mellettük egy népes önkéntes segítő csapat hetek óta dolgozott a mai rendezvényen és annak előkészületein – mondta, majd ezután tájékoztatást adott Pincehely elmúlt időszakában történt fejlesztésekről és beruházásokról. 

Köszöntője után a Sógorok Együttes lépett színpadra, majd Szandi, a kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő. Azután Pál Dénes,  a 2012-es The Voice - Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár nyertese szórakoztatta a közönséget. 

Színpadra álltak a  helyi és vidéki csoportok, valamint Pincehely testvértelepülés tánccsoportjai. Az este Postás Józsival zárul, végül  pedig bál veszi kezdetét Szabó Robival. A színpad mellett légvár, hinta és kirakodóvásár várta a látogatókat. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában