Családi nap

2022.08.29. 15:30

A tandemugrást is kipróbálhatták az adrenalinfüggők

Legendák a levegőben címmel rendeztek családi sétarepülős hétvégét és Honvédelmi Sportágbemutatót az Őcsényi Repülőtéren.

S. B. M.

Őcsényben repülős napokat tartottak. Kisebb légibemutatókkal és repülési lehetőséggel várták az odalátogatókat a rendezők. (Fotó: Makovics Kornél)

Vécsei Mihály, a rendezvénysorozat főszervezője elmondta, egy országos roadshow keretében új állomásként Őcsényben is megszervezték a családi napot. - Az volt a célunk, hogy bemutassunk többféle repülőgépet, és akik eddig nem láttak ilyen kis repülőgépeket, azok is ízelítőt kaphassanak belőlük. Voltak négy és kétszemélyes kisrepülők, sárkányrepülő és hátimorotos sikóernyő is.

A merészebbek a tandemugrásra is vállalkoztak, a szabadesés felejthetetlen élmény mindenkinek. Egy hagyományteremtő szándékkal indult el ez a show, reméljük, jövőre is sikerül megszervezni Őcsényben a családi repülős napot, hiszen ez a helyszín rendkívül jól megközelíthető. A Magyar Honvédség saját sátorral is jelen volt, egy kis lőteret is felállítottak, ahol a gyerekek lövéskészségüket is tesztelhették – mondta Vécsei Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában