Nagyvejke

2022.08.09. 09:30

Éjszakáig ropták a falunapon

Az elmúlt szombaton tartották a falunapi mulatságot Nagyvejkén, ahová a közös önkormányzati hivatalhoz tartozó összes polgármester is hivatalos volt.

FEB

Hatalmas siker volt a gyerekeknél a habparti (Beküldött kép)

– Jelenlétével tisztelte meg a jó hangulatú rendezvényünket a grábóci, a mucsfai, a györei és az izményi polgármester is – tájékoztatta lapunkat Palló Lajos Béláné. A polgármester hozzátette: a délutánt kulturális programokkal kezdték meg, ahol fellépett a Nagyvejkei Asszonykórus, a Mucsfai Dalkör és a szekszárdi énekes, Kovács Gergő is, aki nagy sikerű koncertet adott. Szerveztek főzőversenyt, volt tombolasorsolás, amelynek a bevételéből minden évben az önkormányzat extra kiadásait tudják fedezni.

A búcsúk elmaradhatatlan kellékei sem hiányoztak, vattacukorral, habpartival és csillámtetoválással várták a legkisebbeket. A rendezvényt a település művelődési központjának udvarán tartották, ahol vacsorára hamisítatlan babgulyást szolgáltak fel. Ezt követően éjszakába nyúló mulatság vette kezdetét, ahol a talpalávalót Lovász Krisztián szolgáltatta.

A falunap programjának összeállításakor a gyerekekre is gondoltak (Beküldött fotó)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában