Iskolakezdés

2022.08.27. 13:00

Módosul a menetrend Pakson

Szeptember 1-től életbe lépteti őszi menetrendjét a Paksi Közlekedési Kft.

Gazsó Rita

Módosul a menetrend Pakson (Fotó: MW)

Az iskolai előadási napokon az 1/A vonalon közlekedő első járat a Gesztenyés utcai végállomásról 6 órakor indul, az utolsó járat 18:00 órás indulási idejében nincs változás. A Gesztenyés utcából közlekedő járatok között a járatkövetési idő 15 percre változik. A 2-es vonalon minden óra 25 perckor indulnak a járatok szeptember 1-től üzemkezdéstől zárásig. 

A 3-as vonalon a hidegvölgyi városrészben csak az autóbusz állomásról induló járatok közlekednek, az öreghegyi végállomás irányából indulók nem. A járatkövetési idő nem, a járatok indulási ideje azonban módosul: az autóbusz-állomásról az Öreghegy irányába közlekedő járatok minden egész órában indulnak, az Öreghegy irányából az autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok pedig a közlekedés tartama alatt minden óra 15 perckor indulnak. A többi járat menetrendje nem változik. 

A fenti változtatások mellett bevezetik a tanszüneti menetrendet, mely az őszi, téli és a tavaszi tanítási szünet tartama alatt lesz érvényben. A tanszüneti menetrend érvényességi ideje alatt az 1/A vonalon nem közlekednek járatok, hasonlóan a nyári tanítási szünet idején érvényes menetrendhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában