Pótfelvételi

2022.08.01. 18:10

Ösztöndíjat ajánl a szekszárdi kar

Augusztus ötödikéig pótfelvételi keretében még lehet jelentkezni a Pécsi Tudományegyetemre.

S. B. M.

Prof. dr. Szécsi Gábor 2018 óta vezeti a PTE KPVK-t (Fotó: Makovics K.)

Pótfelvételi keretében lehet jelentkezni a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karára az alábbi szakokra: csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszak, gyógypedagógia alapszak, óvodapedagógus alapszak, óvodapedagógus német nemzetiségi szakirány, tanító alapszak, tanító német nemzetiségi szakirány, vidékfejlesztési agrármérnök alapszak, gyermekkultúra mesterszak, szociálpedagógia mesterszak, szőlész-borász felsőoktatási szakképzés, gyártásszervező felsőoktatási szakképzés, mezőgazdasági felsőoktatási szakképzés. 

Prof. dr. Szécsi Gábor dékán elmondta, a Kar idén először dékáni ösztöndíjjal támogatja a pótfelvételi eljárásban jelentkezők tanulmányait. Ez annyit jelent, hogy 50 százalékos tandíjkedvezményt kaphatnak a 2022/2023-es tanév első félévében azok a hallgatók, akik a pótfelvételi eredményeként nyernek felvételt a gyermekkultúra mesterszak, szociálpedagógia mesterszak, csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszak, vidékfejlesztési agrármérnök alapszak vagy szőlész-borász felsőoktatási szakképzés valamelyikére.

- Szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, bővebb információt a felvi.hu vagy a PTE KPVK honlapján találnak – tette hozzá a dékán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában