Felhívás

2022.08.11. 10:36

További segítségre lenne szüksége a beteg kajdacsi kislánynak

A hétvégi kajdacsi falunapon a jókedvű mulatság mellett egy jótékonysági kezdeményezést is indított a település: adománygyűjtést szerveztek Deák Laurának, egy hároméves kajdacsi kislánynak.

Ábrahám-Gazsó Rita

Deák Laura (Fotó: Facebook)

A kislány gyermekkori agyi bénulás következtében kialakult hipotóniás izomgyengeségben szenved. A sok felajánlásnak és a zsákbamacska bevételének köszönhetően több mint 95 ezer forint gyűlt össze. A település vezetése jelezte, a szülők nagyon hálásak a támogatásért, hiszen minden segítség sokat számít.

Forrás: Kajdacs Önkormányzata

A cél, hogy a család finanszírozni tudja a Solymári Borsóházban és a Szekszárdi Fizioközpontban történő kezelések költségeit. Az elmúlt hetekben már jártak a Borsóházba, egyeztettek időpontot és felmérték Laura állapotát. A kezelés szeptember 24-től indul, melynek ára 180 ezer forint hetente. A kislánynak minden hónapban egy hetet a Borsóházban kell töltenie, hogy a terápia eredményes legyen. Mint mondták, Laura előtt nagyon hosszú út áll, sajnos ezeknek a speciális kezeléseknek az ára nagyon magas és a szülők már nem bírják egyedül finanszírozni, ezért még továbbra is várják a nagylelkű felajánlásokat.

További információ és videók Kajdacs Facebook oldalán találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában