Nagyboldogasszony ünnepe

2022.08.10. 13:48

Zarándoklatra lehet jelentkezni

A Mária Út teljes magyarországi útvonalán, minden szakaszon egy közös célért, a békéért szerveznek zarándoklatokat 2022. augusztus 13-án, szombaton Nagyboldogasszony ünnepéhez kötődően.

TEOL

Illusztrációs kép (MW)

Ehhez a kezdeményezéshez szeretne csatlakozni a Szekszárd-Újvárosi Római Katolikus Társaskör is, és a Tolna megyei szakaszon egy csoporttal részt venni.

Útvonal: Cikó - Grábóc - Hármashalom elágazás - Szarvas szurdik - Bati kereszt - Szekszárd, Remete kápolna (kb. 20 km). Indulás Szekszárdról Cikóra közösen reggel 7 óra 30 perckor busszal. Érdeklődni e-mailban Horváthné Editnél, a Társaskör elnökhelyettesénél lehet: [email protected] , illetve telefonon a 06-20-52-46-820-as számon.

A zarándoklaton való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy aki szeretne részt venni a Társaskörrel, jelezze ezt augusztus 11., csütörtök estig! Szeretettel várják Önöket a gyalogos zarándoklaton!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában