Kerékpártúra

2022.09.01. 11:48

A Velencei-tónál tekertek a polgármesterek

Nyeregbe pattantak az elmúlt hét végén annak a huszonkét tagú csapatnak a tagjai, akik drótszamár nyergében rendszeresen együtt indulnak el, hogy felfedezzék hazánk különböző vidékeit. A kerekes különítményt ismét erősítette Dávid Tímea és Sziebert Éva, Aparhant, illetve Váralja polgármestere.

Sz. Á.

Dávid Tímea és Sziebert Éva a kerékpárúton (Beküldött kép)

A társaság ezúttal Sukorótól indult azzal a céllal, hogy körbekarikázza a Velencei-tavat. Már most közölhetjük, hogy mindkét település vezetője teljesítette a túrát, s mindeközben számos kalandot éltek meg. A megállókon nemzetközi kutyakiállítás megtekintése, szabadstrandi fürdés beiktatása szerepelt. Jóllehet mint azt Dávid Tímea megjegyezte, jelenleg a nagy szárazság miatt a Velencei-tóban ijesztően kevés víz található. 

A sukorói, emeletes ágyakkal berendezett szállás pedig a maga tábori retró hangulatával ringatta álomba a bicajosokat. S ha valaki azt kérdezné, hogy egyes útszakaszokon volt-e például nemes versengés a két polgármester között, akkor erre az a válasz, hogy igen. Ám a kiegyenlített erőviszonyokat mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy a két polgármester egyszerre ért célba.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában