Távközlés

2022.09.16. 17:34

Az állandó fejlődés a Tarr Kft. sikeres jövőjének záloga

A Tarr Kft. a nehéz piaci körülmények között is a korszerűsítésre fókuszál. Emellett minden alkalmat megragad, hogy társadalmi szerepvállalása révén is állandó kapcsolatban maradhasson ügyfeleivel. Egy ilyen alkalom a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvénysorozata. Olyan hagyományról van szó, ami segít megőrizni és továbbadni a helyi értékeket.

Szeri Árpád

Fotó: Kiss Albert

– Hálás vagyok azért, hogy van lehetőségem ebben a küldetésben szerepet vállalni – nyilatkozott lapunknak Tarr János, a szekszárdi székhelyű, nagy múltú és magas minőséget jelentő cég tulajdonos-ügyvezetője. – Életünkben szükség van feltöltődést nyújtó eseményekre. Mi is ünneplünk, hiszen szívügyünk a Szekszárdi Szüreti Napok, ahol érdekes programokkal várjuk a hozzánk látogatókat. 

Tarr János hozzátette, hogy a piacon maradásuk záloga kettős. Egyfelől teljes joggal büszke arra, hogy a munkatársai kitartásukkal, felkészültségükkel és a cég iránti elkötelezettségükkel folyamatosan biztosítják a magas szakmai minőségű munkát. Másfelől pedig a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség van a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani az ügyfeleknek. A hírközlés minden ágában jelen vannak, legyen az televízió, internet, telefon/mobiltelefon, és érkezzen az igény akár lakossági, akár üzleti területről. 

Fotó: M. K.

A megbízható, magas minőségű hírközlési szolgáltatásra mindig van kereslet a piacon, már a legkisebb településeken is. 

– Hálózatunk dinamikusan épül át a legkorszerűbb optikai, úgynevezett FTTH technológiával, több ezren megtapasztalhatták már ennek előnyeit – folytatta a tulajdonos-ügyvezető. – Az optikai hálózaton elérhető, kiváló, nagy sebességű internet nélkülözhetetlen a mindennapokban. Célul tűztük ki, hogy a teljes szolgáltatási területünkön olyan minőségi fejlesztéseket hajtsunk végre, hogy akár az 1GB internetet is bárhol – még koaxhálózaton is – biztosítani tudjuk. Pörögj fel TARR GIGAnettel! – ez a mottónk, ennek jegyében várunk mindenkit sok szeretettel a Bezerédj utcai ügyfélszolgálat előtti standunkon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában