Tiszta Porta, Virágos Kert

2022.09.29. 12:55

Díjazták a legvirágosabb kerteket Tamásiban

A település önkormányzata az idei évben is meghirdette a „Tiszta Porta, Virágos Kert” nevű programot, melynek célja elismerni, értékelni mindazon lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, rendezettségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez, a városi környezet szebbé tételéhez, tiszta, rendezett, virágos városkép létrehozásához.

Gazsó Rita

A családi ház, társasház, lakásszövetkezet és sorház kategória az első hat helyezettje a polgármesteri hivatal dísztermében vehette át emléklapját. (Beküldött kép)

A program lezárása szeptember 19-én, a polgármesteri hivatal dísztermében történt meg, ahol a családi ház, társasház, lakásszövetkezet és sorház kategóriában az első hat helyezett vehette át a nyereményét – jelezte Porga Ferenc.

A polgármester elmondta, a bíráló bizottság tagjai május 15. és július 15. közötti időszakban összesen 3875 ingatlant pontoztak egységes elvek alapján, és ezek közül választották ki az elismerésre érdemes portákat. Az ingatlan tulajdonosok, akiket a bizottság arra érdemesnek talált, összesen 550-en „Tiszta porta virágos kert” feliratú emléklapban részesülnek, amelyeket várhatóan október 15-ig eljuttatják az érintettek postaládáiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában