Bejelentőlap

2022.09.21. 15:41

Felméri a szekszárdiak téli tüzelőanyag igényét az önkormányzat

Szeptember 29-én 16 óráig jelezhetik barnakőszén iránti igényüket a lakosok a szekszárdi önkormányzatnál.

TEOL

llusztráció: Shutterstock

A város Facebook oldalán szerdán közzétett felhívás szerint az önkormányzat a Belügyminisztérium kérésére közreműködik a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igények felmérésében. Azoknak, akik barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van a 2022/23-as fűtési szezonban jelentkező barnakőszén igényüket jelezni – fogalmaztak a bejegyzésben.

A további feltételek között szerepel, hogy háztartásonként egy személy élhet igénybejelentéssel. Háztartás alatt az „egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő.” Igénybejelentő lehet az a személy akinek az adott „háztartás a bejelentett lakóhelye, vagy bejelentett tartózkodási helye” – részletezik a bejegyzésben.

Az igényeket az erre szolgáló kitöltött és aláírt bejelentőlapon lehet leadni – elsősorban e-mailen – a [email protected] címen, vagy a 7100 Szekszárd, Béla király tér 8. címre feladott postai levélküldeményként. Az iméntiek mellett az igénybejelentő lap – mely a polgármesteri hivatal portáján is elérhető – akár helyben kitöltve, majd az e célra kihelyezett gyűjtődobozba bedobva is leadható.

Felhívásában az önkormányzat kiemelte az igények felmérése egyelőre az ezzel kapcsolatos kormányzati döntés megalapozását szolgálja és nem jelent későbbi automatikus támogatást.

Az igénybejelentő lapot innen töltheti le – kattintson!  

Az adatkezelési tájékoztatóért kattintson ide!

 

Címkék#fűtés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában