Hivatal

2022.09.20. 10:39

Letette esküjét Fadd új polgármestere

Rendkívüli testületi ülésen tette le az esküt Fadd frissen megválasztott polgármestere, Bordács József. A szeptember 11-ei voksolás eredményét Pál Magdolna, a helyi választási bizottság elnöke ismertette, majd elmondta az eskü szövegét.

W. G.

Pál Magdolna mondta elő az eskü szövegét Bordács Józsefnek. A szerző felvétele.

Az új polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Ígéretet tett arra, hogy a következő választásokig hátralévő bő másfél évben a folyamatban lévő beruházások befejezésén munkálkodik, és újak elindításáért is tenni fog. Megköszönte, hogy az egészségi okok miatt leköszönt településvezető, Fülöp János – aki részt vett a beiktatási ceremónián – támogatásáról biztosította. 

Két új bizottság felállítását tervezi Bordács József. Eddig csak egy, a pénzügyi működött Faddon, de szükségesnek látja a humán ügyek és a településfejlesztési döntés-előkészítés megerősítését.

Biztosította a jelenlevőket, hogy személyi változtatásokat sem a hivatalban, sem az intézmények élén egyelőre nem tervez. Viszont az intézmények működtetésében az energiaválság miatt elkerülhetetlenek lesznek a megszorítások. 

Mint ismeretes, Fadd korábbi vezetője, Fülöp János egészségi problémák miatt mondott le. Ezért kell a településen időközi választást tartani, melynek időpontja: szeptember 11. A váltás zökkenőmentes végrehajtása érdekében a volt polgármester mindegyik jelöltnek felajánlotta segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában