Változás októbertől

2022.09.29. 19:30

Új helyszínen várja ügyfeleit a Szekszárdi Járási Hivatal

A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatalának több osztálya új helyszínre költözik 2022 októberétől.

TEOL

Képünk illusztráció. (Fotó: MW-archívum)

A hivatal Szekszárd, Bezerédj u. 10. szám alatti épülete átmenetileg bezár, a titkárság 2022. október 7-án átköltözik a Találka tér 4. szám alatti épületbe. Gyámüggyel kapcsolatos ügyintézésre október 7-től kizárólag a Bezerédj u. 1. szám alatti épületben lesz lehetőség – olvasható a Tolna Megyei Kormányhivatal közleményében.

A Szekszárdi Járási Hivatal bátaszéki kirendeltsége (Kossuth u. 32.) végleg bezár. A hétfői napokon tartott gyámügyi és szerdai hatósági ügyintézés október 3-tól a bátaszéki kormányablakban (Szabadság u. 4.) biztosított, változatlanul a hétfői és szerdai napokon.

A Szekszárdi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának tolnai kirendeltsége október 15-től átmenetileg a Tolnai Járási Hivatal épületében (Hősök tere 2.) fogadja ügyfeleit. A Szekszárdi Járási Hivatal telefonos, valamint e-mail elérhetőségei a továbbiakban is változatlanok maradnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában