Menetrend-módosítás

2022.09.23. 09:30

Változik a paksi buszmenetrend

A várost is érintő menetrend-módosítások bevezetését kezdeményezi a Volánbusz október 1-jétől, a szolgáltatást megrendelő Technológiai és Ipari Minisztériumnál.

TN

Illusztráció menetrend változáshoz (MW album)

A változások értelmében a naponta Dunaföldvár autóbusz-állomásról reggel fél 6-kor Paksra közlekedő regionális járat 15 perccel korábban közlekedik majd. A módosítást követően a járat reggel negyed 6-kor indul majd a dunaföldvári autóbusz-állomásról, és 6 óra 10 perckor érkezik Paksra. 

A módosítással Pakson az autóbusz-állomáson átszállási lehetőséget biztosítanak a reggel 6 óra 25 perckor Szekszárdra közlekedő járatra, ezzel segítve a Dunaföldvár irányából érkező utasokat, akik a Tolna, bejárati út elnevezésű megállóhelyen szállnak le – tájékoztatott a Volánbusz.

A munkanapokon Németkérről reggel 5 órakor Paksra közlekedő autóbuszjárat 10 perccel korábban – reggel 4 óra 50 perces indulással – közlekedik, így Paksra reggel 5 óra 13 perckor érkezik. A módosítással a gyapapusztai lakosoknak lehetőségük lesz átszállni Pakson a reggel negyed 6-kor Gerjenbe közlekedő járatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában