Életfa Emlékplakett

2022.10.26. 08:00

A Gemencért dolgoztak közel négy évtizedet

Az 1956. évi Forradalom és Szabadságharc emléknapja, október 23-a alkalmából rendezett ünnepségen a Gemenc Zrt. három volt munkatársa vette át az Életfa Emlékplakettet a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban október 18-án.

M. I.

A Gemenc Zrt egyik kitüntetettje, Rácz Lászlóné Nagy István agrárminiszterrel (Beküldött fotó)

Nagy István agárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Árva Károly, a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. nyugalmazott vadgazdálkodási műszaki vezetője részére, aki aktív pályafutásának közel négy évtizede alatt a Lenesi Fácán- és Fogolytelep nagy gyakorlati és elméleti szaktudással rendelkező irányítója, vezetője volt. Szintén az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát vehette át Győri Szilveszter is, a vállalat nyugalmazott vezető könyvelője, az erdőgazdaság eredményességének támogatása érdekében végzett négy évtizedes, lelkiismeretes munkájáért.

Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést kapott Rácz Lászlóné, a Gemenc Zrt. nyugalmazott adóügyi előadója, aki ugyancsak közel négy évtizedes kiváló munkáért kapta az elismerést. A kitüntetéseket Nagy István agrárminiszter adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában