Energiatakarékosság

2022.10.15. 13:40

Egy kormányablak zár be átmenetileg a megyében

Az utóbbi hetekben több kisebb-nagyobb település jelezte a megyében, hogy energiatakarékosság okán átszervezi intézményeinek működését. A Tolna Megyei Kormányhivataltól is érdeklődtünk arról, hogy a megyében változnak-e, bezárnak-e átmenetileg az energiatakarékosság okán kormányablakokat és ha igen, mi történik az átmenetileg bezárt ügyfélszolgálatok dolgozóival.

G. R.

Illusztráció: MW

Fotó: Nagy Balázs

– Tolna megyében a hazánkat is sújtó energiaválság miatt csak a Szekszárd, Bezerédj utca 1. szám alatti kormányablakot érinti az ügyfélfogadás átmeneti változása  – tájékoztatta lapunkat a megyei kormányhivatal. Miként jelezték, a megyeszékhelyen helyette november 2-ától előreláthatólag 2023 márciusáig az Augusz Imre utca 7. szám alatti kormányablak várja majd az ügyfeleket. 

Tolna megye további nyolc kormányablaka a megszokott rendben működik. Az érintett hivatal munkatársai átmenetileg másik szervezeti egységben látnak el feladatokat. Az ügyintézési lehetőségekről a kormanyablak.hu oldalon tájékozódhatnak – tette hozzá a hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában