Beruházás

2022.10.04. 18:42

Elkészült a Várdomb utcai óvoda felújítása

Elkészült a Várdomb utcai óvodai épület külső és belső felújítása – tette közzé Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata Facebookon.

TEOL

Elkészült a Várdomb utcai óvodai épület külső és belső felújítása Dunaszentgyörgyön (Forrás: Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata/Facebook)

A beruházás során többek között sor került energetikai korszerűsítésre, külső hőszigetelésre, az összes beltéri ajtó cseréjére, hideg-és melegburkolatok cseréjére, elektromosenergia-ellátás fejlesztésére, épületgépészeti fejlesztésre, padlózat felújítására, új fűtőtestek elhelyezésére, villanybojler cserére, mennyezeti gipszkarton felhelyezése fémvázas szerkezetre.

Külső és belső felújításon esett át az ovi (Forrás: Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata/Facebook)

A beruházás összértéke közel 46 millió forint, melyből a Magyar Falu Program keretében benyújtott pályázaton elnyert támogatás 30.908.657.-Ft-ot biztosított, a fennmaradó összeget pedig az önkormányzat finanszírozza.

A beruházás részben a Magyar Falu Program pályázaton elnyert összegből, részben az önkormányzat önerejéből valósult meg (Forrás: Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata/Facebook) 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában