Jóváhagyták a szavazólapot

2022.10.26. 19:10

Ki lesz Csillagné Szánthó Polixéna utódja?

A nyomtatásra előkészített szavazólapot ellenőrizte, szaknyelven imprimálta szerdán délelőtt a városházán dr. Kulcsár Ágnes elnökletével Szekszárd Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága.

Szepesi László

A szavazólapot ellenőrizte, szaknyelven imprimálta szerdán délelőtt a városházán dr. Kulcsár Ágnes elnökletével Szekszárd Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága. (A szerző fotója)

Fotó: Szepe

A testület előző ülésén sorsolással eldöntötte, hogy a november 13-án a szekszárdi 4-es számú választási körzetben tartandó időközi önkormányzati képviselőválasztásra milyen sorrendben kerüljön fel a három képviselőjelölt neve. Most ellenőrizték, hogy az első név Jantner Lászlóné, az Éljen Szekszárd Egyesület, második Szollár Zoltán, a Fidesz KDNP, a harmadikként pedig Babos László, a Mi Hazánk képviselőjelöltje neve szerepel, s hogy a nyomtatásra előkészített szavazólap minden tekintetben megfelel a követelményeknek.

A nyomtatásra előkészített szavazólap minden tekintetben megfelel a követelményeknek. (A szerző fotója)

Ezzel véglegessé vált, hogy két és fél hét múlva ilyen szavazólapon nyilváníthatják majd ki a felsővárosiak akaratukat, szavazhatnak, hogy kit választanak a Csillagné Szánthó Polixéna elhunytával megüresedett tisztség betöltésére Szekszárd Közgyűlésébe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában