Közlekedés

2022.11.08. 18:37

A szekszárdi útfejlesztési elképzelésekről tárgyalt Ács Rezső

A középtávú, állami közreműködéssel megvalósítandó szekszárdi közútfejlesztési elképzelésekről tárgyalt kedden Ács Rezső polgármester.

TEOL

Ács Rezső polgármester (b) és Dr. Bartal Tamás, az Építési és Beruházási Minisztérium helyettes államtitkára. Fotó: Facebook/Ács Rezső

A középtávú, 5-10 éven belül állami közreműködéssel megvalósítandó közútfejlesztési elképzelésekről tárgyalt kedden Ács Rezső szekszárdi polgármester Dr. Bartal Tamással, az Építési és Beruházási Minisztérium helyettes államtitkárával, valamint a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. képviselőivel, Pántya József útfejlesztési igazgatójával és dr. Lemesánszky Zoltán szakmai támogatóval.

A városvezető Facebook oldalán közzétett bejegyzés szerint szóba került az új elkerülő út megépítése, első ütemben a Tolnatej Zrt. és az OBI áruháznál lévő körforgalom között, majd a leendő Sárvíz utcai csomópont és a szőlőhegyi körforgalom között.

Gyurkovics János alpolgármester. Fotó: Facebook/Ács Rezső

– Ha utakról van szó, természetesen nem lehet csak a jövő fejlesztési elképzeléseire koncentrálni. Foglalkoznunk kell a jelennel is, hiszen a városban számos szakasz felújításra szorul, ezeket is számba vettük – írta bejegyzésében Ács Rezső. Kiemelte, a kormány látja a fejlesztési elképzelések megalapozottságát, ezért támogatja Szekszárdot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában